RETUR

Vårt fremste mål er at du skal være fornøyd med varen(e) du handler hos FITBERRY. Dersom du ønsker å foreta en retur, er vi her for å hjelpe deg.

Vi har utvidet retur- og bytterett på alle kjøp som er julegaver. Julegaver kan returneres tom. 31. januar 2024.

Kontakt oss på hello@fitberry.no med ditt ordrenummer dersom du ønsker å bytte/returnere en julegave.

For øyeblikket tilbyr vi dessverre ikke gratis retur. Ved refusjon vil en returavgift på 149 kr trekkes fra beløpet.

Vi godtar kun returer i henhold til følgende vilkår:

·    Produktet må returneres innen 14 dager etter at du har mottatt din ordre. Vi har utvidet retur- og bytterett på alle kjøp som er julegaver. Julegaver kan returneres tom. 31. januar 2024.

·    Produktet skal være pakket pent i opprinnelig emballasje slik at produktet fremstår som nytt.  

·    Produktet må være ubrukt og uvasket med alle merkelapper fortsatt festet til plagget.

·    Produktet kan ikke ha merker fra deodorant, flekker av noe slag (sminke, selvbruning, avfarging etc.) og/eller unormal lukt (parfyme etc.). Dersom produktet har slike merker, skader og/eller lukt, vil vi kreditere 30% av den originale fakturaen.

·     Vi forbeholder oss retten til å nekte refusjon dersom produktet ikke sendes tilbake i henhold til ovennevnte punker. 

·    Når returen er mottatt på vårt varelager, vil returen bli behandlet innen 5 - 7 virkedager og kreditert tilbake til den opprinnelige betalingsmåten. Ved refusjon vil en returavgift på 149 kr trekkes fra beløpet. Du vil motta en bekreftelse på e-posten som kjøpet ble registrert på når returen er mottatt, inspisert og fullført. 

·     Eventuelle fraktkostnader på kjøpstidspunktet refunderes ikke. 

·    Vi kan ikke holdes ansvarlig for tapt, feilplassert eller feillevert forsendelse når du returnerer produkter. Kontakt fraktøren for mer informasjon. 

Varer kjøpt fra FITBERRY kan returneres inntil 14 dager etter levering. Vi har utvidet retur- og bytterett på alle kjøp som er julegaver. Julegaver kan returneres tom. 31. januar 2024.

1. Sørg for at du har lest våre betingelser for retur nøye før du foretar en retur. Dersom returen ikke oppfyller alle våre vilkår, vil vi ikke foreta en refusjon.

2. Pakk varen(e) i originalemballasjen.

3. Registrer din retur her. Skriv ut etiketten du får tilsendt på mail og klistre denne over den gamle fraktetiketten/fjern den gamle etiketten. PostNord tilbyr også valg om å printe etiketten i butikk.

4. Lever din retur til nærmeste PostNord leveringssted i butikk (du kan se ditt nærmeste PostNord leveringsted her). For øyeblikket tilbyr vi dessverre ikke gratis retur. Ved refusjon vil en returavgift på 149 kr trekkes fra beløpet. Vi kan ikke holdes ansvarlig for tapt, feilplassert eller feillevert forsendelse når du returnerer produkter. Kontakt fraktøren for mer informasjon. 

5. Når vi har mottatt din retur vil vi kontakte deg for å behandle din refusjonsforespørsel.

Når returen er mottatt på vårt varelager, vil du bli tilsendt en e-post som bekrefter at returen er ankommet vårt lager. Din retur vil bli behandlet innen 3 - 5 virkedager etter at den er mottatt hos oss.

Returer som har ankommet vårt varelager behandles innen 3 - 5 virkedager. Så fort returen er godkjent krediteres orderen. Refusjoner vil bli tilbakebetalt til den opprinnelige betalingsmåten, og du vil motta en e-post som bekrefter at det er foretatt en refusjon. Tidsrammen for refusjonen til din konto vil variere avhengig av den opprinnelige betalingsmåten. Det kan ta 7 - 10 virkedager før refusjonen vises på din bankkonto.

BYTTE

Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte passformen ved å bytte ut en vare som ikke passet slik du ønsket. Enkelte produkter kan være utsolgt fra vårt varelager. Dersom forespørselen om bytte ikke lar seg gjennomføre, vil vi ta kontakt for å organisere bytte i en annen størrelse, farge, produkt eller alternativt tilby et gavekort for å sikre at du kan kjøpe det ønskede produktet ved en senere anledning. Dersom produktet er utsolgt, kan du også velge å få refundert beløpet. 

Vi har utvidet retur- og bytterett på alle kjøp som er julegaver. Julegaver kan returneres tom. 31. januar 2024.

Kontakt oss på hello@fitberry.no med ditt ordrenummer dersom du ønsker å bytte/returnere en julegave.

Vi godtar kun bytte av størrelse i henhold til følgende vilkår:

·    Retten til bytte gjelder kun bytte av størrelse. Bytte av farge behandles som en retur og du må selv legge inn en ny bestilling dersom du ønsker en ny vare.

·    Produktet må byttes innen 14 dager etter at du har mottatt din ordre. Vi har utvidet retur- og bytterett på alle kjøp som er julegaver. Julegaver kan returneres tom. 31. januar 2024.

·    Produktet må være i opprinnelig stand. 

·    Produktet må være ubrukt og uvasket med alle merkelapper fortsatt festet til plagget.

·    Produktet kan ikke ha merker fra deodorant, flekker av noe slag (sminke, selvbruning, avfarging etc.) og/eller unormal lukt (parfyme etc.). Dersom produktet har slike merker, skader og/eller lukt, vil vi kreditere 30% av den originale fakturaen.

·     Vi forbeholder oss retten til å nekte bytte dersom produktet ikke sendes tilbake i henhold til ovennevnte punker. 

·    Når din forsendelse er mottatt på vårt varelager, vil din forespørsel om bytte bli behandlet innen 3 - 5 virkedager.

Du kan bytte størrelser på varer kjøpt hos FITBERRY innen 14 dager etter levering. 

1. Sørg for at du har lest våre betingelser for bytte nøye før du foretar et bytte. Dersom din forsendelse ikke oppfyller alle våre vilkår, vil vi ikke foreta et bytte.

2. Fyll ut dette skjemaet, skriv det ut og plasser skjemaet i pakken du sender til oss.

3. Pakk varen(e) i originalemballasjen.

4. Bytte av størrelse er gratis. Gå inn på: https://my.postnord.no/return?q=Fitberry%20returkode. Fyll inn din informasjon i de hvite feltene. Skriv ut etiketten hjemme eller oppgi referansen du får av PostNord og print ut etiketten på leveringsstedet.

5. Lever din retur til nærmeste PostNord leveringssted i butikk (du kan se ditt nærmeste PostNord leveringsted her).

6. Når vi har mottatt din forsendelse vil vi kontakte deg for å behandle din forespørsel om bytte.

Bytte av varer vil bli behandlet og sendt fra vårt varelager innen 3 - 5 virkedager etter mottakelse, og du vil motta en e-post når den nye forsendelsen er på vei.

Har du et ubesvart spørsmål?

Besøk vår FAQ-side med ofte stilte spørsmål og svar. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ikke finner svar på ditt spørsmål. Vi er her for å hjelpe deg! Vi kan kontaktes på hello@fitberry.no.

Vi forsøker alltid å besvare din henvendelse innen 1 - 2 virkedager (lenger tid må påregnes ved helligdager og ferier). 

Takk for din tålmodighet i mellomtiden!